Manichiura & Pedichiura

89 produse
 
 
   

Truse si accesorii de manichiura si pedichiura

Manichiura joaca un rol important in ritualul nostru de infrumusetare al mainilor, pentru ca mainile reprezinta cartea noastra de vizita, ceea ce inseamna ca trebuie sa acordarea o atentiei deosebita atat mainilor precum si unghiilor.
O mana care prezinta o manichiura perfecta cu unghii adaptate pretenţiilor oricărei doamne sau domnişoar va aduce cu siguranta un plus de incredere si de aprecieri din partea celorlalti.
Pentru o manichiura perfecta cele mai multe dintre femei apeleaza la produse care poti fi regasite de asemenea si pe site-ul nostru de reduceri precum:
Oje semipermanente foarte pigmentate care asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale cat si pe unghiile artificiale, pile electrice pentru inlaturarea gelului si acrilului de pe unghii, truse pentru ingrijirea unghiilor compuse din pila, penseta, instrumente pentru cuticule, unghiera, cleste si forfecuta, kit-uri profesionale pentru aplicarea ojei semipermanente.
De asemenea vom gasi lampi UV profesionale ce au menirea de a uscare rapid gelurilor aplicate pe unghii.
Precum si alte produse profesionale pe care le puteti viziona pe site la preturi avantajoase pentru buzunarul fiecaruia.