Polygel Canni 851

60,00 RON
cu TVA

Canni PolyGel este mai flexibil decât acrilic, mai puternic decât gel dur și mai ușor decât ambele, conform lui Gelish.

Spre deosebire de gelul dur,Canni PolyGel nu este autonivelant, dar rămâne în locul în care îl plasați; spre deosebire de acril, nu se întărește până când nu este vindecat într-o lampă cu LED sau UV.

Cantitate

Procesul de aplicare

Cu orice prelungire sau suprapunere, pregătirea produsului este cheia, așa că asigurați-vă că placa de unghii este curată și îngrijită și aplicați legătura cu PH și legătura pro (asigurați-vă că evitați pielea, este necesară o cantitate mică). Apoi folosiți linia de etichetă "strângeți, tăiați și rostogoliți" pentru a scoate produsul din tub cu o unealtă de tăiere metalică și așezați talonul pe placa de unghii. Așa cum am menționat mai sus, puteți face acest lucru pe toate cele 5 sau 10 degete simultan pentru a economisi timp (dar vă recomand să repetați repede margelele degetului în jos înainte de a finaliza efectiv aplicația produsului.

Aveți nevoie doar de cea mai mică cantitate de alunecare pe pensulă, așa că introduceți-o în vas, ștergeți-o pe ambele părți și apoi ștergeți pe rola sau șervețelul pe care îl folosiți și apoi folosiți-l pentru a mișca produsul în jurul unghiei. Deși produsul este comercializat fără pătrunderea căldurii dacă aplicați prea mult poligel sau dacă folosiți prea multă alunecare pe perie, veți ajunge cu vârfuri de căldură. De asemenea, din obișnuit, eu leagăn timp de 5 secunde doar pentru ca clienții să nu experimenteze acest lucru.

Dacă sunteți nou în extensii, începeți cu ajutorul sfaturilor, acest lucru vă va oferi o bază pentru a aplica și face aplicații, cum ar fi roz și alb sau baby boomers mult mai ușor. Aș recomanda, de asemenea, să vindeți capacul roz și albii timp de 1 minut, spre deosebire de 30 de secunde.